Wij maken

Perfecte almanak, magazines, agenda’s & overig drukwerk

Ontdek de mogelijkheden

Het is één van de hoogtepunten van het jaar! Hier hebben jullie al die tijd naartoe gewerkt. De presentatie van jullie almanak, annuarium of jaarboek! Met trots wordt jullie boek, vol herinneringen, uitgereikt aan alle leden en het doel is bereikt. Hiermee laat jullie pronkstuk alle voorgaande edities verbleken.

Door jarenlange ervaring is PerfectBook in staat dit doel, samen met de commissieleden, te bereiken. We begeleiden jullie graag in het creatieve en technische lay-out proces en helpen daar waar nodig.

Omdat jullie niet voor onaangename verrassingen willen komen te staan, stellen we een heldere offerte samen. Deze offerte is eenvoudig online aan te vragen. Naast een goede prijs is het vertrouwen in jullie leverancier zeker zo belangrijk. Kwaliteit, service en een tijdige levering, daar staan we voor. Benieuwd naar de mogelijkheden en wie jullie reeds zijn voorgegaan? Kijk gerust eens naar onze recente producties of kom eens een kijkje nemen in onze showroom.

Almanak
Agenda
Magazine
Overig drukwerk

De PerfectBook garanties

Hier kunnen jullie altijd op rekenen

Perfect Advies

Omslagen, papiersoorten, veredelingen en specials. Wij kijken graag, samen met jullie, wat perfect bij jullie past. Zo komen we tot een perfecte almanak.

Perfecte Kwaliteit

Kwaliteit is geen toeval. Wij beheersen het productieproces van A tot Z en zorgen ervoor dat jullie de almanakken met trots kunnen uitreiken.

Perfecte Prijs

Een krap budget voor jullie almanak? Dat is voor ons een uitdaging! Wij halen het maximale uit jullie budget en zorgen voor een perfecte prijs/kwaliteit verhouding.

Persoonlijke

betrokkenheid

Wij begrijpen dat, wanneer jullie met een almanak aan de slag gaan, er heel veel op jullie afkomt. Geen paniek! Wij helpen jullie daar waar nodig.

Vanaf ‘bedenken tot uitvoeren’ adviseert PerfectBook jullie en begeleidt jullie tijdens het hele proces. Wij zorgen voor een perfect resultaat zonder stress.

Bekijk onze aanpak