Het is één van de hoogtepunten van het jaar! Vele uren inspanning van alle commissieleden moeten leiden tot dat ene ultieme doel: een almanak van jewelste. Een exemplaar waar alle voorgaande edities bij in de schaduw zullen staan.

Als geen ander is PerfectBook in staat dit doel samen met de commissieleden te bereiken. We loodsen je graag langs de technische uitdagingen van het opmaakproces, bieden een helpende hand waar nodig.

Wij stellen een heldere offerte samen, zodat jullie niet voor onaangename verrassingen komen te staan. De offerte is eenvoudig online aan te vragen. Maar bovenal zorgen we dat het resultaat van alle inspanningen ruimschoots op tijd is geleverd voor de belangrijkste dag van het jaar: De Almanak presentatie! Benieuwd naar onze recente producties ? Bel of mail ons voor meer informatie.

Workshop

In onze inspiratieruimte geven wij gratis Workshops om je kennis te laten maken met de basics van de programma’s InDesign en Photoshop. Gemiddeld duurt een Workshop 2 a 3 uur, afhankelijk van de basiskennis van de deelnemer. Tijdens het opmaakproces zijn we uiteraard ook beschikbaar voor verdere ondersteuning.

Neem contact op