Van bedenken tot uitvoeren. Wij begeleiden je tijdens het proces
en zorgen voor een gegarandeerd succesvolle uitreiking.

Advies

Een perfecte almanak begint bij een goed advies. Of het nu gaat om omslagmaterialen, papiersoorten, formaten of de manier van binden. In onze inspiratieruimte laten we je kennis maken met de verschillende mogelijkheden.

Offerte

We stellen een heldere offerte samen, zodat je niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Zijn er in de loop van het proces nog nieuwe ideeën ontstaan? Geen probleem, passen we de offerte gewoon nog even aan.

Begeleiding

Bij opdracht stellen we een gedetailleerde productieplanning op zodat we precies weten wat we van elkaar mogen verwachten. Tijdens het proces worden meerdere contactmomenten ingebouwd waardoor er geen stress ontstaat.

Design

Het uitwerken van jouw concept en het opmaken van een almanak vraagt om creativiteit en inzicht. PerfectBook heeft een eigen Creatieve Studio en kan dit alles voor haar rekening nemen. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

InDesign

Wil je zelf aan de slag met InDesign? Maak dan gebruik van onze PerfectBook portal. In de planning hebben we meerdere checkmomenten opgenomen en je ontvangt voor productie nog een proef ter controle.

Productie

De bestanden zijn klaar en we kunnen gaan drukken. In de planning is de productietijd opgenomen. De duur van de productie hangt onder andere af van de oplage en complexiteit van de uitgave.

Levering

Het is zover! De almanak is klaar! Wij gaan standaard uit van leveren op 1 adres in Nederland. Leveringen op meerdere adressen of in het buitenland zijn uiteraard mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ons team

Maak kennis met ons team van gedreven professionals.

Jeroen van den Berg

Ordermanager

Ingrid van Dongen

Ordermanager

Peter Vermaak

Ordermanager

Inno van den Heuvel

Specialist Studio

Nienke Beverloo

Specialist Studio

Jij!

Creator